Førjulsbesøk på Øra

Publisert

Daglig leder hos Andersen & Mørck, Geir Teistung og adm. direktør i NHO Logistikk og Transport Are Kjensli.

I går hadde NHO Logistikk og Transport tatt turen sørover, nærmere bestemt til Fredrikstad. Are Kjensli og Ole A. Hagen besøkte både Borg Havn og Andersen & Mørck. Begge steder ble det omvisning og gode samtaler om samarbeid, innovasjon og vekstmuligheter.

Første stopp var Borg Havn og møte med havnedirektør Tore Lundestad og terminalsjef Kenneth Mathisen.
- Her fikk vi en fin omvisning på havna, vi lærte mer om utviklingen av energi- og gjenvinningshavn og hadde gode samtaler om status og veien videre. Det er en imponerende prosjektportefølje Borg Havn fremviser, sier adm.direktør Are Kjensli.

borg havn tore lundestad kenneth mathisen are kjensli des 22.jpg

Fra høyre terminalsjef Kenneth Mathisen, havnedirektør Tore Lundestad og Are Kjensli


Borg Havn er blant de beste i klassen til å fokusere på industri, arealbruk, gjenvinning, energi, innovasjonsprosjekter og vekstmuligheter. Samtidig er det Norges 3. største containerhavn med store rederier som Unifeeder, DFSD og Norlines. Andersen & Mørck er den største terminaloperatøren. - Borg er dyktige til å drive forretningsutvikling i tett samarbeid med næringsliv og industri.

Videre gikk turen til Andersen & Mørck, som har pusset opp lokalene i moderne drakt.
-2022 tegner til å bli et godt år, sa adm. direktør Geir Teistung.
Det ble servert bacalao-lunsj sammen med diskusjoner om fremtidsutsikter, utviklingen i bulk-markedet og ikke minst relasjonene til England og Irland.
Rutinerte Tom Christensen, som også er fungerende styreleder i NHO LT Region Øst, gav en omvisning i de flotte nye lokalene og i de nye lagerbygningene. 

tom christensen andersen & mørck des 22.jpg
Tom Christensen

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: