Nøkkelrolle i presidentpalasset

Publisert

Næringspolitisk direktør Ole A. Hagen spilte en nøkkelrolle under South East European Conference på ærverdige Sofia Balkan Hotel torsdag og fredag. - Dette var et kick, medgir Hagen.

Konferansen kunne skilte med mer enn 200 deltakere fra mer enn 20 land. Anledningen var den 14. South East European Conference, kombinert med 30-årsjubileum for NSBSS og et joint FIATA WG Rail + Road-møte.
Hagen var paneldeltaker første dag og programleder andre dag, med et kobbel av logistikkverdenes styreledere og direktører fra bla. Frankrike, Kasakhstan, Sverige og Iran.
President i FIATA, Ivan Petrov, generalsekretær i CLECAT, Nicolette van der Jagt deltok sammen med presidenten i Greater Caspian Association, Murad Seitnesepov.

Kongress-salen til Sofia Balkan ble bygget som del av presidentpalasset i 1956 og har vært arenaen for en rekke statsbesøk.

- Dette var et kick, medgir Hagen som ledet hele dag to i 5 timer med stødig hånd og mikrofon.
- Generaldirektøren i FIATA, dr.Stephane Graber har lagt frem ny digital strategi, herunder digital Bill of Lading og FreightPay, vi fikk dette demonstrert live med et tyrkisk IT-selskap. Blockchain spiller en viktig rolle i begge disse produktene, for å sikre transparens, samtidig som det er umulig å svindle.
Fra Paris stilte UICs freight-sjef Philip van den Bosch, som redegjorde for 100-årsjubliantens arbeid i særdeles krevende omgivelser. Vice President Inessa Platonova fra Ukraina, var flyktning fra krigen i 3 måneder men er nå tilbake i Odessa. Hun kom med en sterk tale om potensiale og muligheter, hvor fremfor alt potensialet for økt transport fra sentral-Asia via kaspiske hav og svartehavet er betydelig.

Det er stort engasjement, samtidig som det er høye forventninger til hva organisasjoner som FIATA og CLECAT skal løse; alt fra sjåførmangel, implementering av digitale transportdokumenter for landtransport (eCMR) og påvirkning av myndighetene, nasjonalt, regionalt og internasjonalt.

- Hagen er både Vice President og leder av vår WG Rail, og nok engang viste han hvilken evne han har til å lede slike internasjonale møter på en fremragende måte, sier FIATAs president Ivan Petrov.

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: