Spørreundersøkelse fra Avinor

Publisert

Foto: unsplash.com

Avinor jobber for å realisere og operasjonalisere sin cargo strategi der hovedmålet er å etablere Oslo Lufthavn Gardermoen til å bli en ledende nordisk cargo hub. I den forbindelse ønsker Avinor å etablere en informasjonsdelingsplattform, og vi distribuerer derfor på vegne av Avinor er kort undersøkelse knyttet til informasjonsutveksling.

Avinor jobber har for å realisere og operasjonalisere sin cargo strategi der hovedmålet er å etablere Oslo Lufthavn Gardermoen til å bli en ledende nordisk cargo hub. I den forbindelse ønsker Avinor å etablere en informasjonsdelingsplattform («Cargo Community System») for å muliggjøre effektiv informasjonsutveksling mellom aktører på ulike steder i verdikjeden for flyfrakt.

Tiltaket anses å være et sentralt virkemiddel for å skape verdi for logistikk-aktører som er etablert på og/eller tilknyttet flyplassen, herunder produsenter, transportører, handling agenter, speditører, flyselskaper/GSA’er og/eller offentlige aktører (Mattilsyn, Toll, Politi, Luftfartstilsyn, etc) .

En informasjonsdelingsplattform vil ta utgangspunkt markedsbehovet – hvor er det «skoen trykker» knyttet til informasjonsutveksling på tvers av ulike aktører? 
Hvor kan vi skape størst verdier for markedet gjennom tiltak knyttet til informasjonsdeling?

Vi håper du kan ta det tid til å svare på tre korte spørsmål som vil hjelpe med å spisse Avinor sin innsats og prioritere deres tiltak i denne prosessen.

Frist for svar er 30. oktober.

Spørsmål kan rettes til Eva Lande – Director Cargo, Eva.Beate.Lande@avinor.no

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: