Vi oppdaterer medlemslistene

Publisert

Kanskje det blir anledning til å oppdatere virksomhetens kontaktpersoner i løpet av sommeren?. Foto: unsplash.com

Vi har startet et arbeid med å oppdatere medlemsregisteret vårt. Hver medlemsbedrift ved daglig leder, ev. HR-ansvarlig vil bli kontaktet på epost. Vi minner også om muligheten for virksomhetene selv til å oppdatere sine kontaktpersoner inne på bedriftens egen side.

NHO Logistikk og Transport har nå 522 medlemsbedrifter. Tilknyttet hver medlemsbedrift er oppført x antall kontaktpersoner.

Vi sender nå en epost til hver av våre bedrifter og ber om at listene tilknyttet respektiv bedrift gjennomgåes.

I første omgang er vi ute etter å deaktivere kontaktpersoner som har sluttet/ikke lenger har tilknytning til bedriften, i tillegg til å få på plass rett kontaktinfo til nøkkelpersonene i virksomheten på alle lokasjoner.

Når vi har gjort en første gjennomgang vil vi mulig følge opp med en mer detaljert segmentering av kontaktpersonene. Men det blir i så fall runde 2.

 

Virksomhetene kan selv oppdatere

Inne på min side på Arbinn kan virksomhetene selv, den/ som har innloggingsrettigheter, få oversikt over sine registrerte kontaktpersoner - og gjøre oppdateringer. 

Min side er nylig blitt oppgradert, og heter nå Bedriftens medlemskap. Verktøyet har fått nytt design kombinert med utvidet funksjonalitet. Det er som tidligere lagt opp til ajourhold av egne kontaktpersoner, men nå med lettere navigering. Inne på siden ligger alle kontaktpersonene som er tilknyttet bedriften synlig. Der kan man enkelt deaktivere, legge til, oppdatere funksjonsområde (Daglig leder, Leder med personalansvar, Leder uten personalansvar, Fagspesialist, Medarbeider eller Ingen) etc.

Inne på Bedriftens medlemskap er det også mulighet for nedlasting av bedriftens gjeldende tariffavtaler, ta ut bekreftelse på medlemskap (kommer snart) m.m.

Du finner Bedriftens medlemskap ved å logge inn på arbinn.no

Rett informasjon til rett person

Vi håper alle vil bidra til at vi får en god gjennomgang av registeret vårt. Vi ønsker å nå flest mulig av de som skal nås, og da er vi avhengige av å få bistand til å fange opp endringer.

Til nå har de aller fleste vi har vært i kontakt med vært utrolig hjelpsomme og raske i sin tilbakemeldng, så tusen takk så langt.

Og, det er selvfølgelig mulig å sende oss en epost med ev. endringer når som helst.

 

Inne på Bedriftens Medlemskap kan du oppdatere kontaktpersonene som ligger tilknyttet din bedrift.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: