Lønnsoppgjøret 2024 er i gang

Publisert

Den 20. februar ble det besluttet at det i 2024 blir et forbundsvist oppgjør. Det betyr at hver landsforening i NHO forhandler med sin motpart på arbeidstakersiden. Norsk Industri og Fellesforbundet forhandler først, og resultatet på Industrioverenskomsten vil legge rammen for resten av oppgjøret. Kravoverlevering er 18. mars.

Tidspunkt for forhandlinger innen NHO LT-området 

Forhandlingene mellom NHO LT og Fellesforbundet om revisjon av Logistikk-, havn og speditøroverenskomsten (tidl. Speditøroverenskomsten samt Havne- og terminaloverenskomsten) er berammet til 6. og 7. mai.
Forhandlingene mellom NHO LT og Norges Lastebileierforbund på den ene side, og Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet på den andre side om revisjon av Overenskomst for transportselskaper ("Godsoverenskomsten") er berammet til 3. og 4. juni.

Hvis det blir brudd i forhandlingene, går oppgjøret til mekling, og en streik kan tidligst iverksettes 16 dager etter forhandlingsbruddet.

Distribuering av tariffinformasjon 

I tiden fremover vil NHO LT informere fortløpende ved behov.
Tariffinformasjon per e-post vil vil i utgangspunktet distribueres til de personer som bedriftene har ført opp på NHO LTs elektroniske distribusjonsliste for Tariffinformasjon, samt de som er oppført som daglig leder/HR.

Dersom det er andre i medlemsbedriftene som ønsker å motta NHO LTs tariffinformasjon må navn og e-postadresse til disse sendes til thor.chr.hansteen@nholt.no.

Informasjon vil også bli lagt ut på NHO LTs hjemmesider www.nholt.no.

 

Kontaktperson under tariffoppgjøret er advokat Thor Chr. Hansteen.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: