Artikler

Vis filtrering

40 resultater

Type artikkel
Velg område
40 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Tariffinformasjon nr. 2 2023

  NHO Logistikk og Transport har sendt ut Tariffinformasjon nr. 2 med foreløpig orientering om forhandlingsbrudd i årets mellomoppgjør mellom LO og NHO samt mellom YS og NHO. Tariffinformasjonen legges også ut på vår tariff-side.

 2. Forhandlingene for mellomoppgjøret 2023

  Forhandlingene i årets tariffoppgjør med LO og YS starter i Næringslivets Hus 27. mars med overlevering av krav. Planen er at partene skal bruke tiden fra 27. mars til og med 30. mars til forhandlinger. Vi har sendt ut årets første Tariffinformasjon. Informasjonen legges også ut på vår tariffside.

 3. Årets tariffoppgjør og regulerte lønnssatser

  Lønnsoppgjøret i 2022 var et hovedoppgjør, hvor landsforeninger og fagforbund forhandler om revisjon av de enkelte tariffavtaler for en ny to-årsperiode. Den krevende økonomiske situasjonen med stor usikkerhet, ble gjenspeilet i NHOs forhandlingsfullmakt.

 4. Enighet i meklingene

  NHO Logistikk og Transport og Fellesforbundet, og NHO Logistikk og Transport og Yrkestrafikkforbundet har kommet til enighet i meklingene for Speditøroverenskomstene og for Havne- og terminaloverenskomsten.

 5. Ingen transportstreik

  Fellesforbundet og NHO Logistikk og Transport og Yrkestrafikkforbundet og NHO Logistikk og Transport har sittet i mekling 23. august om Speditøroverenskomstene og Havne- og terminaloverenskomsten og funnet frem til en løsning.

 6. Tariffinformasjon: Varsel om plassfratredelse

  Mekling for losse- og lasteoverenskomstene finner som tidligere meddelt sted tirsdag 23. august 2022. Tariffinformasjon med orientering om varsel om plassfratredelse for til sammen 1552 arbeidstakere ved 84 virksomheter som NHO LT har mottatt, er i dag sendt ut.

 7. Tariffoppgjøret 2022 - tariffinfo

  Oppdatert tariffinformasjon sendes ut fortløpende og legges også ut på vår nettside. Nå er tariffinformasjon nr. 11 også tilgjengelig, med orientering om mekling og mulig streik fra lørdag 18. juni innenfor varehandelen.

 8. Tariffoppgjøret 2022 - tariffinformasjon nr. 9

  NHO Logistikk og Transports Tariffinformasjon – nr. 9 / 31.5.2022 er nå lagt ut på tariffsiden vår, med orientering om mottatte plassoppsigelser og fremgangsmåte for å gi betinget permitteringsvarsel knyttet til forhandlingsbruddet i forhandlingene om revisjon av Speditøroverenskomsten samt Havne- og terminaloverenskomsten.

 9. Ny jurist på plass i NHO Logistikk og Transport

  1. juni hadde Martin Bentzen Often sin første arbeidsdag hos oss. Martin er jurist og har bakgrunn fra skattetaten, tolletaten og Universitetet i Oslo. Han er ansatt som jurist og skal i all hovedsak oppta seg av tollrelaterte spørsmål. Vi ønsker Martin velkommen!

 10. Forhandlingsbrudd

  30. mai sendte NHO Logistikk og Transport ut Tariffinformasjon nr. 8 med foreløpig orientering om forhandlingsbrudd i forhandlingene om revisjon av Speditøroverenskomsten samt Havne- og terminaloverenskomsten. Tariffinformasjonen finner du også i vår publikasjonsliste.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: