Nytt fra kompetanse

Publisert

Birgitte Landsvik er godt i gang som ny leder for kurs og kompetanse. - Vi har ledige plasser på speditørskolen som har oppstart i januar, sier hun. Speditørskolen har eksistert i 40 år og er landets eneste speditør-utdanning.

 - Jeg er nå inne i min andre uke som leder for kompetanseavdelingen og det har vært spennende dager. Jeg vil bruke denne første tiden på å gjøre med kjent med medlemmene, bransjen og kursinnholdet. Jeg har allerede vært på mitt første bedriftsbesøk. Jeg vil også delta på flere medlemsmøter fremover. 
Jeg er veldig åpen for innspill, samtaler eller møter om kurs og kompetanse, og kommer gjerne på besøk til dere på deres bedrift. Det er bare å ta kontakt, sier Birgitte.

Ledige plasser på Speditørskolen

Vi har ledige plasser på Speditørskolen som starter opp med digital introduksjon i slutten av januar og første samling i mars. Speditørskolen har eksistert i 40 år og er landets eneste speditør-utdanning.
Skolen har en varighet på ett år og er en kombinasjon av selvstudie, casearbeid og studentsamlinger. Studiet tar sikte på å gi studentene allsidige teoretiske og praktiske kunnskaper om spedisjon.

Trond Tafjord, daglig leder hos Air & Road Transport har sendt sine ansatte på Speditørskolen i flere år.

Trond Tafjord, daglig leder i Air & Road Transport.

-Air & Road Transport AS har gjennom flere år sendt sine medarbeidere til Speditørskolen. Dette skjer vanligvis etter at de har tilbrakt noen år hos oss og fått erfaring innenfor vårt felt. 
De har da fått innsikt i ulike transportformer, toll- og transitteringsrutiner, Incoterms og mer. Med denne bakgrunnen gir Speditørskolen dem en dypere innsikt og forståelse i flere emner, spesielt innenfor juss og forsikring.
Vår erfaring er at Speditørskolen gir en unik innsikt og forståelse for Speditørfaget og at mange brikker faller på plass for de ansatte som deltar på kurset, sier Trond.

Les mer om Speditørskolen og meld deg på her:
https://www.nholt.no/kurs-og-kompetanse/kursbeskrivelser/speditorskolen/


Utsatte kurs

Det er dessverre ikke nok påmeldinger til å gjennomføre traineeordningen i år.
År 2 av Speditør traineeordningen (ST23/24) vil gå som normalt.
Toll 1 Basis blir utsatt denne våren, men vi kommer tilbake med et tilbud til høsten.
Mer informasjon om dette kommer.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: