Nye karrieremuligheter med Speditørskolen

Publisert

Denne artikkelen handler om Caisa, en av våre studenter som sikret seg ny jobb underveis i deltakelsen på Speditørskolen. Hennes historie viser hvordan skolen kan åpne dører til nye karrieremuligheter og gi en ny start i arbeidslivet.

Caisa og NTG Road: en gyllen mulighet

For Caisa kom muligheten da NTG Road Norway AS tok kontakt med NHO Logistikk og Transport med et ønske om å ansette privatister som ønsket jobb. Gjennom Speditørskolens nettverk ble Caisa oppdaget og kontaktet direkte av selskapet. Hun ble tilbudt en stilling, noe hun takket ja til med stor glede. «Det var en god følelse å bli kontaktet av en arbeidsgiver på denne måten. Speditørskolen har vært med på å åpne en ny dør for meg,» forteller Caisa.Caisa.jpg

Jesper Skjærris, som har ansatt Caisa i NTG Road Norway AS, sier: "Vi var imponert over Caisas motivasjon for å lære mer om bransjen ved å melde seg på som privatist ved Speditørskolen. Skolen gir en god struktur og fungerer som et positivt supplement til å forme en nyansatt i vårt selskap. Vi ser frem til å ha henne som en del av vårt team og verdsetter den solide grunnmuren hun har fått gjennom å delta på Speditørskolen."

Betydningen av Speditørskolen

Caisas historie illustrerer tydelig hvor viktig Speditørskolen kan være for de som ønsker omskolering og en ny start i arbeidslivet. Speditørskolen tilbyr flere kurs som gir deltakerne den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å lykkes i logistikkbransjen. For de som ser etter nye karrieremuligheter eller har falt utenfor arbeidslivet, representerer Speditørskolen en verdifull investering i fremtiden.

Speditørskolen har som formål å gi omfattende opplæring innen logistikk og spedisjon, inkludert grunnleggende logistikk-konsepter, håndtering av dokumentasjon og prosedyrer, samt planlegging og koordinering av transportruter. Programmet inkluderer moduler som dekker landbasert, fly- og sjøbasert spedisjon, tollprosesser, grønn logistikk, og etikk. Skolen gir praktisk erfaring gjennom case-arbeid og tilbyr en strukturert læringsplattform som forbereder deltakerne til å møte bransjens utfordringer.

Caisas historie er et inspirerende eksempel på hva som er mulig med riktig kompetanse og høy motivasjon. Vi inviterer flere til å ta del i denne suksessen – enten som deltakere, støttespillere eller arbeidsgivere. Speditørskolen kan være en bro til nye muligheter og en lysere fremtid i en bransje med behov for motiverte og kompetente medarbeidere. 

Les mer om Speditørskolen her

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: