Kurs og kompetanse

Om oss

Vår visjon er å møte næringens utfordringer proaktivt med effektive løsninger, og å tilby kompetanse for morgendagen. Kompetanseavdelingen i NHO Logistikk og Transport jobber for å være en ledende leverandør av viktig bransjekompetanse.

Våre kompetanseprodukter skal forbedre:

  • Effektivitet: Øke lønnsomheten
  • Kvalitet: Øke kundetilfredsheten
  • Innovasjon: Stimulere nytenkning

Vi identifiserer nye kompetansebehov og utvikler produkter basert på fremtidige utfordringer innen marked, teknologi og rammebetingelser. Vårt tilbud inkluderer logistikk, spedisjon og toll, og vi samarbeider tett med bransjen gjennom dialog og nettverk i regi av NHO LT.

Kompetanse i NHO
I NHO er kompetanse og utdanning et svært sentralt tema. Våre medlemsbedrifter trenger ansatte som gjør en god jobb. Grunnlaget for det får man gjennom utdanning både på skolen og i bedrift. NHO LT Kurs og Kompetanse deltar aktivt i NHO sitt sentrale kompetansefora og er tett på for å fremme kompetanse- og opplæringsbehov for bransjen.

Les NHO Kompetansebarometer

Learning management system (LMS)
Våre kursdeltakere og elever får tilgang til sin egen portal med distribusjon og oppfølging av læringsaktiviteter. Dette kan være alt fra små nettbaserte opplæringssekvenser til komplette opplæringsprogram bestående av nettkurs, samlinger. 

Arbinn - virksomhetens verktøykasse
Få gode tips, metoder og verktøy til gjennomføring av medarbeidersamtaler, utviklingssamtaler og vurdering av dagens og morgendagens kompetansebehov i virksomheten.

Arbinn

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: