B.Wong.

Kurs og kompetanse

Om oss
NHO LT sin visjon er å møte næringens utfordringer i forkant gjennom proaktiv atferd og utarbeidelse av effektive løsninger. I lys av dette er kompetanseavdelingen i NHO LT er bransjens egen leverandør av bransjekritisk kompetanse.

Våre kompetanseprodukter skal bidra til bedriftens​

  • Effektivitet (les: lønnsomhet) ​
  • Kvalitet (les: fornøyde kunder) ​
  • Innovasjon (les: nytenkning/nyskapning) ​

Vi i Kompetanse skal være responsive i forhold til å fange opp signaler om nye kompetansebehov. ​ Vi skal være proaktive i forhold til å foreslå nye kompetanseprodukter med basis i fremtidige utfordringer i både marked og teknologi, samt rammebetingelser.​

Vårt kompetansetilbud skal dekke bl.a. logistikk, spedisjon, toll og ledelse, samt også kompletterende kompetanseområder innen personlig utvikling. Vi bidrar til å bygge ferdigheter til et effektivt samspill med kunder, leverandører, samarbeidspartnere og ikke minst kolleger. ​

I en tid med hurtig endring er det avgjørende for oss at vi er tett på bransjen for å «ha fingeren på pulsen» i forhold til morgendagens kompetansebehov. Vi arbeider derfor for å ha et tett samarbeid med bransjens gjennom direkte dialog med den enkelte og via nettverk og møteplasser i regi av NHO LT.

Vi tilbyr både åpne, standard kompetansetilbud og bedriftsinterne, tilpassede kompetansetilbud. I tillegg er vi en utviklingspartner i etablering av interne kompetanseprogrammer, for eksempel lederutvikling og utvikling av speditører og befraktere.

Kompetanse i NHO
I NHO er kompetanse og utdanning et svært sentralt tema. Våre medlemsbedrifter trenger ansatte som gjør en god jobb. Grunnlaget for det får man gjennom utdanning både på skolen og i bedrift. NHO LT Kurs og Kompetanse deltar aktivt i NHO sitt sentrale kompetansefora og er tett på for å fremme kompetanse- og opplæringsbehov for bransjen.

Les NHO Kompetansebarometer

Learning management system (LMS)
NHO og NHO LT har samarbeid med Didac. Våre kursdeltakere og elever får tilgang til sin egen portal med distribusjon og oppfølging av læringsaktiviteter. Dette kan være alt fra små nettbaserte opplæringssekvenser til komplette opplæringsprogram bestående av nettkurs, samlinger og innsendingsoppgaver.

Didac

Kurs- og konferansefasiliteter
I NHO-bygget på Majorstuen i Oslo har vi tilgang til moderne konferansefasiliteter for mindre kurs. For våre større kurs og utdanninger benytter vi ekstern konferanseleverandør og har for 2019 inngått avtale med Thon hotell Triaden på Lørenskog, et nyoppusset og moderne konferansehotell. Her tilbyr vi også overnatting til gunstig pris. Begge steder ligger sentralt til med enkel adkomst via kollektiv transport.

Arbinn - virksomhetens verktøykasse
Få gode tips, metoder og verktøy til gjennomføring av medarbeidersamtaler, utviklingssamtaler og vurdering av dagens og morgendagens kompetansebehov i virksomheten.

Arbinn

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: