Hedda Malmstrøm vant prisen Årets Unge talent

Publisert

Årets unge talent Hedda Malmstöm sammen med adm. direktør for NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli og Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård. Foto: Guro Andresen

Vinneren av NHO LTs pris Unge talenter 2023 er Hedda Malmstrøm, til daglig leder for innovasjon og teknologi i Bring Cargo. Med en solid bakgrunn, og en nysgjerrig og ambisiøs tilnærming til logistikkfaget, gikk hun helt til topps i årets konkurranse. - En stor ære, ikke så ofte sånne ting skjer i hverdagen, sier Malmström.

For niende år på rad delte NHO Logistikk og Transport i dag ut prisen "unge talenter". Ekstra stas var det i dag, da Samferdselsminister Jon Ivar Nygård stod for tildelingen sammen med adm. direktør i NHO Logistikk og Transport Are Kjensli.

Prisen har som formål å synliggjøre mulighetene i bransjen, og ikke minst de mange unge talentene som jobber i den. Det er stor mangel på arbeidskraft i transport- og logistikkbransjen, og derfor ekstra viktig å fremheve både bransje og mennesker med tanke på rekruttering.

Flotte kandidater 

3 kandidater ble presentert for hovedstyret i NHO LT, som tok den endelige beslutningen om førsteplassen.

Både Vegard Vaa, Schenker, Hedda Malmstrøm, Bring Cargo og  Jacob Nelson, PostNord, som var de tre innstilte, har all grunn til å være stolte over å bli nominert.
-Alle 3 kandidater utviser stor forståelse for logistikkfaget, de har et brennende engasjement for sitt fagfelt og har alle gjort en forskjell på sin arbeidsplass, både internt og ut mot kunder. I egen bedrift blir de av ledelsen fremhevet som et spesielt talent, sa Kjensli i sin innledning fra scenen.

Teknologi er endel av fremtiden

Når det kommer til styrets begrunnelse for tildeling av prisen til Hedda, trekkes det frem at hun har vært med på å heve teknologikompetansen internt i egen bedrift, også inn i ledergruppen, samt at hun synliggjør logistikkbransjens spennende utviklingsmuligheter innenfor innovasjon og teknologi.

Hedda viser potensialet for bransjen ved å ta i bruk ny teknologi, noe som igjen fører til økt produksjon, økt presisjon, økt effektivitet og bedre kundeopplevelse. Hun har utvist særdeles god evne til å motivere andre, både i eget team og i den bredere organisasjonen, og står frem som et godt forbilde for andre

Vinneren av unge talenter mottar: en sjekk på kr. 10.000, anledning til å representere Norge i FIATAs The Young Logistics Professionals Award, samt fri deltakelse på diverse arrangement i regi av NHO LT.

Årets unge talent, Hedda Malmstrøm. Foto: Anna-Emilie Hovdenakk Eriksen

Bring-bil på standplass. Foto: Sara Kornelia Hammeren

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: