Hvordan går det med julehandelen, Silje Skogstad?

Publisert

Silje Skogstad, konserndirektør i Posten Bring, om volumøkning, pakkebokser og gjenbruk.

Mange lurer på hvordan det går med julehandelen. Vi gikk rett på sak og snakket med Silje Skogstad i Posten/Bring og Robin Olsen i PostNord. Det ser ut til at netthandelen går bra, pakkebokser har en kraftig vekst og gjenbruk og bruktsalg driver pakker til postkassene. Silje Skogstad lurer også på om det blir nok en peak før jul?

 - Rekordvolum under black week, med en volumøkning på 12 % i Norge sett opp mot fjoråret. Det har flatet litt ut, men fremdeles er volumene høyere enn i fjor. Det store bransjespørsmålet er jo om det kommer en peak til før jul. Dette sier konserndirektør i Posten Bring, Silje Skogstad.

 - Folk elsker pakkebokser, sier hun videre. De er enkle å bruke, de er overalt. Vi har ca. 1900 rundt omkring i Norge med stadig bedre lokasjoner. Selvbetjent, døgnåpent og godt likt!

 - Gjenbruk gir pakkevekst. Dette henger sammen med flere ting, som bærekraft og folks økonomi. Det blir stadig vanligere å gi en brukt julegave eller handle fra hverandre.  Her ser vi sterk vekst, avslutter Silje Skogstad.

 

Neste uke er det adm. direktør i PostNord, Robin Olsen som intervjues om årets julehandel.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: