Transport & Logistikk 2023: programmet er klart

Selda Ekiz, kjent fra utallige tv-program, leder årets konferanse. Her sammen med primus motor for konferansen, Jo Eirik Frøise.

– Årets konferanse blir et fantastisk arrangement og her bør alle med interesse for transport, logistikk og samferdsel delta. Programmet er nå klart med overordnede tema som bærekraft, innovasjon, rekruttering og samferdselspolitikk, forteller Jo Eirik Frøise som er prosjektleder for konferansen for Transport & Logistikk 2023.

Konferansen arrangeres torsdag 28. september og fredag 29. september. Utstillingen går parallelt, men avsluttes på lørdag 30. september. Ca. 80 foredragsholdere deltar inn i programmet med hovedfokus på bærekraft, innovasjon, rekruttering og samferdselspolitikk.

Interessant for både vareeiere og transportører

En lang rekke vareeiere skal dele av sin kunnskap.

Bærekraft og miljø står på programmet kl. 11.10, torsdag. Her vil vi få høre fra blant annet Elkjøp Nordico, Celsa Nordic og Posten Norge, som alle gjør spennende grep innen bærekraft.
Av andre store transportkjøpere på programmet ila konferansen kan nevnes Rema, Kongsberg Defence & Aerospace, Asko og Glamox.

Den stadig økende etterspørselen etter arbeidskraft og kompetanse i bransjen er selvsagt også vies oppmerksomhet. Rekrutteringen i alle ledd i logistikkkjeden er under press. Til å diskutere løsninger vil du møte bransjeaktører som Schenker-topp Kirsten Steenberg, NLF-direktør Geir A. Mo, NHO LTs direktør Are Kjensli og Trond Helge Henriksen, styreleder i Sotin. 

Fredag møtes både Grønt Landtransportprogram, Grønt Skipsfartprogram og Grønt Luftfartsprogram i en og samme seksjon; Grønn transport inn i fremtiden. 


Statsråd og transportkomiteen er på plass

Samferdselspolitikk er som vanlig et bærende element på konferansen. Politikken legger jo rammevilkårene til alle aktørene i bransjen, på både transport og vareeier-siden, påpeker Frøise. Transport & Logistikk er en arena som politikerne prioriterer å delta på, dette setter vi stor pris på. Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård vil være med på å åpne konferansen.

Medlemmene fra transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget er allerede booket inn, og mange vil delta på hele konferansen. Vi har også valgt å ta debatten et hakk videre i år. Vi har invitert flere rutinerte mediekommentatorer som vil dele sine betraktninger av både debatten på konferansen, det avholdte kommune- og fylkestingsvalget og det samferdselspolitiske bildet i media generelt.


Meld deg på nå

Med opp mot 15 000 besøkende på messen og mange konferansedeltagere er det et stort press på hotellrom og deltagelse på festmiddagen. Vi håper at så mange som mulig melder seg på, og oppfordrer samtidig til å gjøre det så snart som mulig for å være sikret plass, avslutter prosjektleder Frøise.

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: