Artikler

Vis filtrering

97 resultater

Type artikkel
Velg område
97 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Transport & Logistikk 2023

  I år arrangerer vi høstens viktigste møteplass den 28. og 29. september på Nova Spektrum i Lillestrøm. Foredragsholderne våre, de fremste innen sine felt, er klare til å dele sine erfaringer med deg. Ministere, etatsdirektører, fageksperter og ikke minst bransjevenner kommer. Kommer du? Påmeldingen er åpen!

 2. Biogass-kutt setter klimasatsingen i fare

  Enova varslet i dag at støtten til biogasskjøretøy avsluttes 31. mai. Støtten var på inntil 40% av merkostnaden for kjøp av biogasslastebil.  – Med Enovas overraskende kutt, settes hele bransjens satsing på spill, uttaler næringspolitisk direktør i NHO Logistikk og Transport, Ole A. Hagen.

 3. Grønt Landtransportprogram - stormøte og nyheter

  Onsdag ble det arrangert Stormøte (med Streaming) i GLP i fullsatt Gustav Vigeland-sal i NHO. Nyhetene haglet, særlig lansering av interaktivt kart for mulige tomter for energistasjoner og ny veileder i innkjøp var vesentlige. Begge deler ligger ute på vår temaside om miljø.

 4. Ny luftfartsstrategi

  27. januar la samferdselsminister Nygård frem en nasjonal luftfartsstrategi. Stortingsmeldingen «Berekraftig og sikker luftfart – nasjonal luftfartsstrategi» tar for seg utfordringer og muligheter i for norsk luftfart i et tiårsperspektiv.

 5. Solid utvikling i tallene for elektriske kjøretøy

  Statens vegvesen sin oversikt over førstegangsregistrerte nullutslippskjøretøy i 2022 viser god utvikling for flere av kjøretøygruppene. Tallene gir motivasjon inn i det nye året og viser at den grønne omstillingen er i gang for alvor innenfor næringstransporten.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: