NHO Logistikk & Transport

Innhold

Artikler

Vis filtrering

17 resultater

Type artikkel
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Medlemsskap og fordeler, Næringspolitikk, Miljø og klima, Regioner

  Dagens utfordringer og morgendagens løsninger

  Programmet for faglig forum i forbindelse med NHO LTs årsmøte i Drammen er nå klart.

 2. Nyhet, Næringspolitikk, Miljø og klima, Rammebetingelser

  Dyrere biodrivstoff med ny avgift

  Regjeringen foreslår å innføre veibruksavgift på alt biodrivstoff. "Tungtransporten mister et av sine viktigste tiltak for å kutte utslipp", sier Are Kjensli, adm. direktør i NHO Logistikk og Transport.

 3. Nyhet, Miljø og klima, Rammebetingelser

  Offentlig støtteordning ved kjøp av elvarebil

  Du kan svært enkelt få offentlig støtte til å kjøpe en elektrisk varebil. Det finnes flere modeller på markedet med kort leveringstid. Besøk din forhandler og få mer informasjon om aktuelle biler og støtteordningen.

 4. Nyhet, Miljø og klima

  Miljøprisen 2019

  1. august er frist for å nominere kandidater til Miljøprisen 2019. Prisen deles ut under Transport & Logistikk 26. september.

 5. Nyhet, Næringspolitikk, Miljø og klima

  EU: CO2-krav for tunge kjøretøy

  EU-parlamentet og minsterådet er blitt enige om krav til maksimale CO2-utslipp fra tunge kjøretøy. Dette vil sette bindende grenser for kjøretøy for produsenter av busser og lastebiler, som vil selge kjøretøy i EU.

 6. Nyhet, Næringspolitikk, Miljø og klima

  Innspill til fremtidig bilavgiftssystem

  NHO Logistikk og Transport ved adm. direktør Are Kjensli var tilstede på Stortinget den 4. februar under høring hos Høyre's transport- og finansfraksjon vedr. innspill til fremtidig bilavgiftssystem.

 7. Nyhet, Miljø og klima

  Veiledning om støtteordninger

  Transport og lagring er en av de bransjene som bruker minst ressurser på innovasjon. Alltinn har laget en smart inngangsportal til diverse offentlige støtteordninger. Den kombinerer valg av bransje med det formålet du ønsker støtte til.

 8. Nyhet, Næringspolitikk, Miljø og klima

  Oslo dropper lavutslippssone

  Oslo kommune kommer likevel ikke til å innføre et årsgebyr på 50.000 kroner for lastebiler med Euro V-standard eller eldre fra 1. januar 2019.

 9. Nyhet, Næringspolitikk, Miljø og klima

  Lastebiler i kollektivfeltet i Østfold

  På utvalgte strekninger i Østfold erstatter snart lastebilene el-bilene i kollektivfeltet. Statens vegvesen har gitt tommel opp til et prøveprosjekt hvor tyngre nyttekjøretøy kan bruke kollektivfeltet på lik linje med bussene.

 10. Nyhet, Miljø og klima, Kompetanse

  Miljøforum

  Etter innspill fra medlemmer, og som et av flere tiltak i vår Strategi 2018-2021, har NHO LT etablert et Miljøforum. Her kan ansatte i våre medlemsbedrifter med ansvar og/eller interesse for miljø og klima møtes på tvers av bransjen for å bli inspirert og utveksle erfaringer. Har du lyst til å bli med?

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: