Er årets unge talent ansatt i din bedrift?

Publisert

Hedda Malmstrøm ansatt i Bring Cargo, ble kåret til bransjens unge talent i 2023. Som en del av premien fikk hun overrakt en sjekk på kr 10.000 NOK av selveste samferdselsminister Jon-Ivar Nygård. Hvem vinner i år?. Foto: NHO LT

21. oktober kunngjør samferdselsministeren hvem som æres med tittelen årets unge talent, den 10'ende i rekken. Tildelingen skjer under åpningen av Transport & Logistikk. Frist for innsending av kandidat er 1. august.

Som en del av prossessen med å vise frem bransjen, både i forhold til omdømme, rekruttering og muligheter, ble prisen "unge talenter" opprettet i 2015.

Siden den gang har ni dyktige unge mennesker, ansatt i ulike medlemsbedrifter, med tilhørighet ulike steder i landet - og med helt ulike stillinger og bakgrunn blitt tildelt denne gjeve tittelen. 

Tildelingene har også blitt gjort basert på ulike begrunnelser og egenskaper. 

Felles for dem alle er at dette er ansatte som vil.
De ønsker å gjøre, og gjør, en forskjell i bedriften; det være seg innen arbeidsmiljø, nytenkning, salg, effektivisering eller ved å gi det "lille ekstra" hver dag.

Vi gleder oss til å bli kjent med din bedrift's unge talent!

Skriv til oss og fortell hvorfor akkurat din ansatte fortjener å bli årets unge talent. For uten egenskapene nevnt over er det eneste formelle kravet er at kandidaten er yngre enn 32 år (eller fyller 32 i tildelingsåret) i tillegg til å være ansatt i en medlemsbedrift i NHO Logistikk og Transport.

Frist for innsending: 1. august 2024

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: