Regionkonferansen 2024

Fra venstre bak; Ole A. Hagen, Leif Arne Strømmen, Tom Christensen, Kirsten Steenberg, Christer Busse, Mona Juell, Trond Tønjum, Ingvild Storås, Erik Mørck, Kurt Ommundsen, Adrianne Ubeda, Leif Sagen, Thor Chr. Hansteen, Maria Lisiecka, Gerdt Meyer, Silje Skogstad, Robin Olsen, Stein Arve Waagan, Dag Erling Stakvik, Are Kjensli, Kjersti Hagen Shetelig, Birgitte Landsvik. Foto: Silje Vhile Braaten

Forrige uke møttes NHO LTs hovedstyre, 7 av 8 regionstyreledere samt deler av NHO LTs administrasjon til årets regionkonferanse. Og for en samling det ble! Engasjerte tillitsvalgte fra hele landet bidro alle med kloke tanker, gode historier og et genuint ønske om å finne den rette veien videre.

Første del av samlingen var viet styremøte i NHO LTs hovedstyre.

Del to var forbeholdt regionene. Her presenterte regionene sine aktiviteter, hva som står på agenda og hvilke tanker de gjør seg som en del av vårt regionapparat.
Flere nevnte utfordringen med å skape et fellesskap og samhørighet gitt noen av regionenes geografiske premisser. Men det er ikke viljen det står på, det er det ingen tvil om.

I samlingens siste bolk var omdømme det overordnete tema.
Det ble gode diskusjoner og mye latter, men også seriøsitet og alvor. Bransjen står overfor en stor utfordring knyttet til både rekruttering og omdømme.
Dette burde i utgangspunktet være enkelt å snu. Denne bransjen har en enorm spennvidde, et stort antall karriereveier og muligheter, både nasjonalt og internasjonalt
– og i tillegg har vi fått bekreftet vår rolle som en aktør med en samfunnskritisk funksjon, som i tillegg er opptatt av både innovasjon og bærekraft.
Det må bare vises frem på en god måte!


En stor takk til alle våre tillitsvalgte for godt engasjement til det beste for bransjen!

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: