Artikler

Vis filtrering

644 resultater

Type artikkel
Velg område
644 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. FIATA lanserer oppdatert utgave av Dangerous Goods Brochure

  Brosjyren "Introduction to the regulations for the safe handling and transport of dangerous goods (3rd Edition)" er utarbeidet for å sikre at speditørene har kunnskap om sikker transport av farlig gods og er ment som et nyttig verktøy. Les mer på fiata.org.

 2. Gerdt Meyer gjenvalgt i Region Vestlandet

  Gerdt Meyer ble gjenvalgt som styreleder i NHO LT Region Vestlandet da foreningen avholdt sitt årsmøte den 24. mai. Jan Johansen og Tone Waage trådte ut av styret etter flere år som representanter. Frank Gjøsund og Malinn Gørbitz ble valgt inn som nye i styret. Vi takker "gamle" representanter for innsatsen og gratulerer så mye til de nyvalgte 👏

 3. Transport & Logistikk 2023

  I år arrangerer vi høstens viktigste møteplass den 28. og 29. september på Nova Spektrum i Lillestrøm. Foredragsholderne våre, de fremste innen sine felt, er klare til å dele sine erfaringer med deg. Ministere, etatsdirektører, fageksperter og ikke minst bransjevenner kommer. Kommer du? Påmeldingen er åpen!

 4. Negativ utvikling i fremtidstro

  Resultatene fra NHOs medlemsundersøkelse i mai er nå klare, og de viser en generell pessimistisk utvikling blant NHOs medlemmer når det kommer til fremtidsutsikter de neste 6 måneder. Også for NHO LTs medlemmer er det en netto negativ utvikling fra april til mai, fra -15% til - 20%.

 5. Tariffinformasjon n. 5

  Tariffinformasjon nr. 5, med en foreløpig orientering om Logistikkoverenskomstens regulering av minstelønnssatser per 1. februar og orientering om nye lønnssatser som gjelder fra 21. april, er distribuert våre medlemmer. Informasjonen er også lagt ut på våre nettsider.

 6. Biogass-kutt setter klimasatsingen i fare

  Enova varslet i dag at støtten til biogasskjøretøy avsluttes 31. mai. Støtten var på inntil 40% av merkostnaden for kjøp av biogasslastebil.  – Med Enovas overraskende kutt, settes hele bransjens satsing på spill, uttaler næringspolitisk direktør i NHO Logistikk og Transport, Ole A. Hagen.

 7. Årsmøtene til NFF og Øst gjennomført i Barcelona

  Synnøve Thormodsæter var ikke på valg og fortsetter som styreleder i NFF. Tom Christensen, som det siste årets har fungert som styreleder i region Øst, ble nå formelt valgt. De fikk med seg henholdsvis 2 og 1 nytt styremedlem hver for kommende periode.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: