- Sørg for at alle ansatte blir sett

Margrethe Bårdsen under tildelingen av prisen. Foto: Silje Vhile Braaten.

Det er tipset fra årets unge talent, Margrethe Bårdsen, til alle bedriftsledere der ute. Folk må få muligheten til å vise hva de kan, sier hun

I snart to uker har Margrethe Bårdsen hos DHL Express AS, vært innehaver av tittelen årets unge talent 2020. Vi ba Margrethe fortelle oss litt om sin bakgrunn, sin arbeidsplass og sine tanker om fremtiden.

 

 - Jeg studerte på BI Nydalen og har en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring. Begynte å jobbe for DHL Express i 2015. Jeg sitter nå på en avdeling som heter Remote Desk hvor vi arrangerer opphenting i utlandet. I tillegg til det er jeg team leder for vår Frontline avdeling.

Da jeg var ferdig med bachelorgraden min så begynte jeg å søke på forskjellige stillinger. Det var igjennom Adecco jeg fikk muligheten til å søke på stillingen som Frontline agent på kunderservice i DHL Express. Så dette var helt tilfeldig, men for meg så var det full klaff og jeg føler meg veldig heldig som fikk en jobb hvor jeg har hatt muligheten til å utvikle meg og hvor jeg trives.

I hverdagen finner jeg stor motivasjon i gode kollegaer, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver samt fornøyde kunder.  Det som gjør DHL Express til en bra arbeidsplass er nettopp at de tar godt vare på de ansatte og har ett stort fokus på å motivere. Vi har ett utrolig godt arbeidsmiljø hvor det alltid er høyt under taket.

For å få opp og frem unge talenter må bedriftsledere sørge for at alle ansatte blir sett. Folk må få muligheten til å vise hva de kan. God oppfølging av en tilstedeværende ledelse er veldig viktig.

Hva vil fremtiden bringe? Om 5 år er jeg forhåpentligvis fremdeles i DHL Express hvor jeg kan være en god ressurs for bedriften, samtidig jobbe med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver sammen med gode kollegaer.

 

Vi gratulerer Margrethe nok en gang og ønsker henne lykke til videre  i karrieren!

 

Unge talenter

Har din bedrift en ansatt som utmerker seg? En som brenner for bransjen? Som utviser engasjement og nytenkning? Som i tillegg er kollegial og positiv? Da er dette en gylden anledning til å gi personen en belønning!

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: