Nettopp i år trenger vi en pris eller to

Bilde: Miljøprisen 2019 deles ut til Schenker AS.

At 2020 har vært et "annerledes-år" er det ingen tvil om, og selv med en forsiktig optimisme må vi nok belage oss på en tøff høst også. Dette skal imidlertid ikke stoppe oss fra å løfte frem gode miljøeksempler og talentfulle ansatte.

Det er på tide å sende inn forslag til NHO LTs priser miljøprisen og årets unge talent.

Prisene deles vanligvis ut i forbindelse med Logistikk&Transport-konferansen, men dette kan vi ikke love i år.

Nominasjon, bedømmelse,heder og ære vil imidertid uansett skje.

Unge talenter

Silje Martinsen Talbakk fra Schenker AS ble i 2019 årets unge talent. Hun var den femte i rekken. Prisen tildeles en ansatt (under 32 år) i en medlemsbedrift som på forbilledlig vis har bidratt til et løft i den respektive bedriften gjennom initiativ, gjennomføring eller aktiv rolle.

Les mer om prisen, kriterier og tidligere vinnere her

Søknadsskjema her
Merk at man i søknadsskjemaet blir bedt om å laste opp en beskrivelse (søknad) om hvorfor kandidaten nomineres. Denne beskrivelsen bør da utarbeides før man fyller ut søknadsskjemaet.

 

Miljøprisen

Schenker's Oslo City Hub stakk av  med Miljøprisen 2019.  Prisen ble første gang delt ut i 2009 og har i så måte lang fartstid i bransjen. Formålet med prisen er å styrke bevisstheten om miljøarbeidet i vår bransje. Det kan være å fremme formidling av kunnskap om klimavennlig transport, berømme bedrifter som er spydspisser innenfor miljø eller som stimulerer til kollektiv godstransport.

Les mer om prisen, kriterier og tidligere vinnere her

Søknad sendes til: firmapost@nholt.no og merkes "miljøprisen 2020"

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: