Bli med på trainee-eventyret

Publisert

Speditørtrainees ST21 – fra kickoff på Oscarsborg festning.

Om drøye to uker går fristen for å melde seg som vertsbedrift ut. Programmet har siden 2018 har utdannet over 100 speditørkandidater til bransjen.Forrige uke ble titlene beste speditørkandidat og beste speditørtrainee tildelt, og det har vært vellykkede løp for både kandidatene og bedriftene.

Kandidatene fremhever selv den helhetlige kompetansen man opparbeider seg gjennom programmet, og hvor verdifullt dette er.
Bedriften på side vil kunne glede seg over en enda bedre rustet befrakter, som innehar en teoretisk og praktisk logistikk-utdanning - og som vil besitte en helt annen forståelse for forventninger knyttet til både speditør, samlaster og ikke minst kunde.

Programmet er åpent for både bedriftenes egne ansatte eller kandidater fra vårt vellykkede rekrutteringssamarbeid med NAV, hvor bedriftene selv intervjuer og velger kandidater.
Kandidater fra NAV vil være berettiget til økonomiske virkemidler i samsvar med kandidatenes individuelle behov.

Siste frist for påmelding som vertsbedrift: 31. des. 2023.
Les mer om programmet her


For mer informasjon ta kontakt med kompetanseleder Claus Haals: / 48 06 90 00

Speditørskolens beste 2023

Fredrik Osnes, DB Schenker, er årets beste på Speditørskolen 2023. Det ble hyggelig markering med gode ord, diplom og kake hos Schenker på Alnabru i går. - Nå har jeg bransjens beste utdanning og grunnlag for å utnytte de mange muligheter som finnes hos Schenker, som har investert i meg og min fremtid med denne utdanningen, uttalte Fredrik selv.

Beste speditørtrainee 2023

Torsdag 7. desember kl. 0930 i kantinen hos Bring Intermodal samlet en god gjeng seg for å overvære en viktig seanse: tildeling av tittelen årets speditørtrainee. -Spesielt hyggelig å få tildele denne til deg, Marius, da du hele veien har vist en oppriktig interesse og engasjement, sa kompetanseleder Claus Haals. Beste speditørtrainee 2023 er Marius Aasheim, Bring Intermodal.

  • Birgitte Landsvik
  • Avdelingsleder kurs og kompetanse
  • Pressebilder

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: