Region Øst med grønne muligheter på programmet

Managing Director i DFDS Logistics AS, Martina Engen. Martina er også styremedlem i NHO LT Region Øst, styremedlem i NHO LT Sjø og Havn - og med i arbeidsutvalget for Interessegruppe SJØ i Region Øst.

Tradisjonen tro byr november på møte i interessegruppe sjø i regi av NHO LT Region Øst. Og i går kveld var det duket for den store happeningen. En ganske så fullsatt sal i NHO-huset, godt og gjennomført program satt sammen av arbeidsutvalget - og engasjerte innledere! Det ble et godt møte og en bra kveld.

Region Øst inviterte i går kveld til møte i interessegruppe Sjø.

Arbeidsutvalget hadde jobbet frem en svært fin agenda og funnet frem til engasjerte innledere. En grønn tråd fulgte hele varekjeden, og positiviteten steg utover i programmet. For tross et noe dystert verdensbilde, er det mulig å gjennomføre de nødvendige skiftene mot nullutslippssamfunnet. Ihvertfall om vi skal tro siste innleder.

Samfunnsøkonom i NHO - Næringslivets Hovedorganisasjon, Victoria Sparrman gav oss som første innleder det økonomiske bakteppet som pandemi og krig har skapt. Videre fikk vi innlegg fra havna ved Eryn Dinyovszky i YILPORT; hvem skal ta regningen for overgang til utslippsfritt? DFDS ved Ilary Ranalli og Kasper Hægeland Svenningsen var kveldens transportør med innlegg om deres vei, og bidrag, til grønn transport, blant annet gjennom utrulling av elektriske lastebiler i stadig flere byer. Coca-Cola og John Christensen rundet av kvelden med spenstige fremtidsmål - og det hele bunner ut i mindset, "hvis vi vil får vi det til"!


Tusen takk til innledere, deltakere, arbeidsutvalg, og kveldens programledere Martina Engen og Bjørn Waglen 👏

Arbeidsutvalget SJØ består av følgende personer

  • Bjørn Waglen, Andersen & Mørck
  • Knut Sandberg, Universal Logistics
  • Martina Engen, DFDS Logistics 
  • Per Wolden, Nordicon
  • Preben Heggstad, DSV
  • Jarle Aakredalen, Front Shipping

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: