Transport & Logistikk - en unik arena

Adm. direktør Are Kjensli gleder seg til årets Transport & Logistikk!

Transport & Logistikk er en faglig tung konferanse innen transport- og logistikksegmentet. Viktige tema, imponerende innledere og mye informativt påfyll. Et kanskje like viktig aspekt er at det også er en sosial konferanse hvor du treffer hyggelige og inkluderende bransjekollegaer.

Transport & Logistikk er faktisk en gedigen mingleplass, med rom for å ta en kaffe med gamle bekjente, treffe nye kontakter, møte fremtidens bransjefolk (studentene) samt bli inspirert av ny teknologi og smarte løsninger i utstillingen. På toppen av det hele blir det god mat, god underholdning og vi lover høy stemning.

- Vi er stolte over å være medeiere i denne konferansen, sier adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli. Det er en "gammel" konferanse, som de siste årene har samlet opp mot 800 mennesker fra vår bransje-verden. Vi i arrangementsgruppen jobber alltid med det mål om at i år skal bli enda bedre enn i fjor, et mål vi håper å kunne si at vi har nådd når årets konferanse er over.
Vi gleder oss til å møte representanter fra medlemsbedriftene, deres kunder, vareeiere, myndigheter og andre aktører. Ved å være sammen på et sted over tid, får man mulighet til å treffes på en annen måte enn i den hektiske hverdagen hvor man møtes " i døra, på vei til eller fra noe". Jeg håper vi ses, avslutter Kjensli.

 

Transport & Logistikk 2023

28. og 29. september 2023 | Nova Spektrum

En samlet verdikjede innen transport- og logistikksektoren møtes i september til årets største og viktigste møteplass for bransjen. 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: