2024 starter kvinnesterkt

Publisert

Advokat Maria Lisiecka er formelt på plass hos oss 24. april, men har allerede hatt flere dager på kontoret.

I løpet av årets to første måneder er tre nye ansikt på plass i NHO LTs administrasjon, og alle tre er kvinner. Som første nye kvinne inn i NHO-huset i 2024 kom avdelingsleder for kurs og kompetanse, Birgitte Landsvik. Etter bare et par uker var også Kjersti Hagen Shetelig på plass, daglig leder for Transport & Logistikk-konferansen. Siste kvinne ut, i denne omgang, er Maria Lisiecka.

Maria tiltrer som advokat hos oss den 24. april, men har allerede vært på kontoret flere dager for å gjøre seg kjent med arbeidsoppgaver og kollegaer.
Maria kommer fra stillingen som konsernadvokat hos Ness, Risan & Partners. Hun har jobbet i advokatfirmaet Schjødt AS og som dommerfullmektig i Møre og Romsdal tingrett.
Maria overtar stillingen til advokat Camilla Raastad. Camilla har sin siste arbeidsdag i NHO LT den 29. februar.

- Det har vært verdifullt å gå noen dager sammen med Camilla og Martin. Jeg har fått et innblikk i systemet og jeg har blitt vist nyttig litteratur. Jeg har deltatt på medlemsmøte i regi av NFF og fått skissert fremtidige arbeidsoppgaver. Jeg er nå godt rustet for oppstart og ser frem til å tiltre, samt å bli kjent med bransjen og medlemsbedriftene, sier Maria.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: