Arrangementer og kurs

Vis filtrering

7 resultater

Type arrangement
Velg område
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 25. - 26. oktober 2021,

  Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

  Transport & Logistikk 2021

  Sammen med Norsk Industri, Logistikkforeningen og Norske Havner arrangerer NHO Logistikk og Transport konferansen Transport & Logistikk 2021.

 2. 3. november 2021,

  Næringslivets Hus - Middelthunsgate 27

  Interessegruppe SJØ

  Region Øst inviterer til interessegruppe SJØ med tema som: økonomiske utsikter sett i lys av pandemi, gods fra vei til sjø sett med vareeiers øyne og neste generasjons feedere

  Enkel servering fra kl. 1630. Møtestart kl. 1700.
 3. NSAB 2015 nettkurs

  NSAB 2015 er et viktig avtaledokument som i prinsippet benyttes som avtaleunderlag i hele spedisjonsbransjen. Kompetanse innen NSAB 2015 er derfor sentralt for alle typer spedisjonsoppdrag, og selvsagt obligatorisk kompetanse for speditører/befraktere innen alle transportformer.

 4. Reklamasjonsbehandling - nettkurs

  La ikke reklamasjoner bli et pengesluk! Balansen mellom hensyn til kunde og jussen er avgjørende ved håndtering av reklamasjoner. Vårt kurs tar deltakerne gjennom blant annet ansvarsregler og fritaksgrunner.

 5. Tollbehandling høsten 2021

  Unngå feilberegning, omberegning og unødig bruk av ressurser, tid og penger! Feil i beregning og rapportering av tollbeløp kan få store konsekvenser for virksomheten med ekstra arbeid, forsinkelser og ikke minst gebyrer.

 6. Farlig gods - Awareness

  Har bedriften oppdrag som involverer farlig gods? Skap bevissthet og kritisk kompetanse vedrørende ansvarsforhold ved transport av farlig gods.

 7. Innføring i transport og spedisjon

  Et must for alle nye medarbeidere og andre som ønsker innføring i en allsidig bransje. Dette nettbaserte kurset tar for seg mange temaer og gir grunnleggende kunnskap om bransjens mange arbeidsområder. Kursdeltakeren etablerer nyttig innsikt i hva som skjer rundt import- og eksportforsendelser, herunder viktige beslutninger som bør tas før oppdraget kan iverksettes.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: