Artikler

Vis filtrering

60 resultater

Type artikkel
Velg område
60 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Informasjon om lønnsoppgjøret og oppdaterte lønnssatser

  Rundskriv med informasjon om lønnsoppgjøret for vår bransje, og oppdaterte satser for NHO Logistikk og Transport sine tariffområder er i dag sendt ut til bedriftenes kontaktperson på tariff/lønn. Alle oppgjørene er nå vedtatt i uravstemming, og lokale lønnsforhandlinger kan iverksettes.

 2. Logistikkoverenskomsten vedtatt i uravstemning

  Oppgjøret mellom NHO Logistikk og Transport og Fellesforbundet, og NHO Logistikk og Transport og Yrkestrafikkforbundet forhandlinger om revisjon av Logistikkoverenskomsten er nå vedtatt i uravstemming. All informasjon finnes i tariffinformasjon nr. 7.

 3. Forhandlingsløsning for godsområdet/sjåfører

  NHO Logistikk og Transport, Norges Lastebileier-Forbund, Yrkestrafikkforbundet og Fellesforbundet forhandlet 3. og 4. juni om revisjon av overenskomstene for godsområdet / sjåførområdet. Partene ble enige om en forhandlingsløsning sent 4. juni. Frist for uravstemming er satt til 26. juni 2024.

 4. Kom til enighet

  - Etter to dagers forhandlinger med Fellesforbundet om Logistikk, havne- og speditøravtalen, var det godt å komme til enighet sent tirsdag kveld. Dette gjorde også at vi oppnådde enighet i forhandlingene med Yrkestransportforbundet. Dette sier adm. direktør Are Kjensli etter to dager med forhandlinger.

 5. Tariffinformasjon nr. 4 er publisert

  NHO LTs tariffinformasjon nr. 4 er nå publisert med orientering om enighet i forhandlingene for standardoverenskomsten, samt oppstart av forhandlinger for logistikk- havn og speditøroverenskomsten.

 6. Tariffinformasjon nr. 3, 2024 er publisert

  NHO LTs tariffinformasjon nr. 3 er nå publisert med orientering den enighet som er oppnådd mellom Norsk Industri og Fellesforbundet i årets frontfagsoppgjør. Her finner du tariffinformasjon, samt møtebok og forslag.

 7. Enighet i frontfagsoppgjøret

  På overtid 7. april kom Norsk Industri og Fellesforbundet til enighet i årets frontfagsoppgjør. Les mer på Norsk Industri sine nettsider.

 8. Brudd i meklingen - disse bedriftene kan bli tatt ut i streik

  Fellesforbundet har brutt meklingen i årets lønnsoppgjør. Frontfaget går nå til tvungen mekling. I varsel om plassfratredelse fremgår det hvilke bedrifter som vil bli tatt ut i streik dersom meklingen ikke fører frem. Les mer på Norsk Industri sine sider.

 9. Tariffinformasjon nr. 2 - 2024 er publisert

  I siste utgave av tariffinformasjon orienteres det om brudd i lønnsforhandlingene for "frontfaget", samt gis informasjon om regulerte lønnssatser fra 1. februar 2024 i Logistikk-, havn og speditøroverenskomsten ("februarregulering").

 10. Brudd i frontfagsforhandlingene

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet torsdag 21. mars. Les mer på Norsk Industri sine sider.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: