Artikler

Vis filtrering

149 resultater

Type artikkel
Velg område
149 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Forbikjøringsforbudet for lastebiler oppheves

  Svenske myndigheter har vedtatt å oppheve forbikjøringsforbudet for tunge kjøretøy i sørgående retning på E6 over Svinesund. Den nye forskriften trer i kraft 26. august. Statens vegvesen følger etter og innfører samme forskrift i sørgående retning på norsk side.

 2. Vær en inspirator i det grønne skiftet

  Nå er vi på jakt etter kandidater som vil være med i kampen om miljøprisen 2024. Dette er en gylden anledning til å vise frem din bedrift og gode initiativ som skal bidra til å nå klimamålene. Prisen har som formål å berømme, inspirere og formidle kunnskap om miljøvennlig varetransport.

 3. Toten Transport jubler for tungtrafikkfelt

  Nyheten om at lastebiler nå kan ta i bruk kollektivfeltet på flere strekninger inn og ut av Oslo blir tatt godt imot av transportnæringen. – Vi i transportbransjen er ikke akkurat bortskjemte med slike gode tiltak, så dette er svært positivt, sier administrerende direktør i Toten Transport, Maarten Beck. - Dette vil lette hverdagen.

 4. Stor dag for godstransporten

  I dag kom nyheten alle veibrukere i Stor-Oslo bør være glade for: Lastebiler, som for øvrig forsyner samfunnet med kritiske varer, slipper til i kollektivfeltene. I første omgang på gitte strekk langs E6. - Vi er svært fornøyde med at Statens Vegvesen ønsker å prioritere fremkommeligheten for varetransporten, sier adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli.

 5. En 14. sanksjonspakke på trappene

  EU jobber i disse dager med å få på plass den 14. sanksjonspakken, fortrinnsvis innen utgangen av juni. I så fall kan den bli innført i Norge i løpet av august. Detaljene er foreløpig ikke offentliggjort, men noen klare linjer for hva pakken skal inneholde, foreligger allerede.

 6. Oslopakke 3 - regningen ender tilslutt hos forbrukerne

  I nettavisen i dag er budskapet klart fra NHO Logistikk og Transport: frustrasjon! Nærmest over natten vil bomtakstene per passering øke fra 91 til 157 kroner for tunge kjøretøy (euro 6). En økning på over 70 prosent! - Nå må næringslivet betale prisen for de 92 milliardene som skal gå til utbygging av kollektivtransport, gang- og sykkelveier, sier en oppgitt Are Kjensli.

 7. Viktig spesifisering om DGR-sertifikat

  Et våkent medlem har gjort oss oppmerksom på at slik ordlyden i vår artikkel a 21. februar lød, kunne det medføre misforståelser. Meldingen fra FIATA er myntet på aktører som ønsker å bli/opprettholde status som «IATA Accredited Agent or Intermediary» og altså ikke speditørens ansatte.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: