Artikler

Vis filtrering

699 resultater

Type artikkel
Velg område
699 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Hedda Malmstrøm vant prisen Årets Unge talent

  Vinneren av NHO LTs pris Unge talenter 2023 er Hedda Malmstrøm, til daglig leder for innovasjon og teknologi i Bring Cargo. Med en solid bakgrunn, og en nysgjerrig og ambisiøs tilnærming til logistikkfaget, gikk hun helt til topps i årets konkurranse. - En stor ære, ikke så ofte sånne ting skjer i hverdagen, sier Malmström.

 2. Et løft til Samferdselsministeren

  Samferdselsløftet ble i går, 19. september, lansert på NHO-huset. NHO-fellesskapet, både regioner og landsforeninger, har sammen  kommet frem til et forslag til prioriteringer innen infrastruktur, vedlikehold, det grønne skiftet, forskning og utvikling. Adm. direktør i NHO Ole-Erik Almlid og Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård var tilstede under lanseringen sammen med både næring og politikere.

 3. Sykefravær 2. kvartal 2023

  For 2. kvartal 2023 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 5,4 prosent. Dette gir en oppgang på 2,8 prosent fra tilsvarende kvartal året før.

 4. Konstituerende møte i NHO LT Sjø og Havn

  Torsdag 14.september ble det gjennomført konstituerende styremøte i NHO LT Sjø og Havn. - Styret har fått en god start, vi har en ambisjon om å utvikle bransjen. Vi har blitt enige om mulige fokusområder som vi tar med oss til strategisamlingen i februar, sier styreleder Tore Lundestad, Havnedirektør i Borg Havn.

 5. Et historisk besøk

  — For oss i PostNord er jo dette historisk, da det er første gang en LO-leder er på besøk hos oss, uttalte adm. direktør Robin Olsen om gjesten han fikk på Langhus, onsdag denne uken. Peggy Hessen Følsvik besøkte terminalen sammen med Nina Melsom, direktør for arbeidsliv og tariff i NHO, og Are Kjensli, adm. direktør i NHO LT.

 6. "Næringsrik" dag i Stavanger

  Fullt program når næringspolitisk direktør Ole A. Hagen og næringspolitisk rådgiver Derya C. Inan var på Stavanger-besøk onsdag denne uken.  De deltok på Bransjedagen 2023 og møte i  NHO LT Rogaland. Et bedriftsbesøk ble det også tid til.

 7. Webinar om ekstremværet HANS

  Statens vegvesen inviterer den 28. september kl. 12-13 til webinar om ekstremværet Hans og fremkommelighet ved større hendelser. Mange veier ble stengt som følge av ekstremværet. Ødeleggelsene var store, og det var krevende å ha oversikt over situasjonen. Du møter bl. Innlandet Fylkeskommune og NLF.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: