Artikler

Vis filtrering

42 resultater

Type artikkel
Velg område
42 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Unge talenter & Miljøprisen

  Hver høst tildeler NHO Logistikk og Transport utmerkelsen årets Unge talent og årets Miljøpris. Frist for innsending av forslag er 1. august. Vi vet med sikkerhet at det er mange kloke unge hoder i våre medlemsbedrifter, og vi vet også at bransjen gjør mange innovative og bærekraftige grep sett i et miljøperspektiv. Vi gleder oss til å motta ditt tips.

 2. Kurs om Ny klimaregel for innkjøp til det offentlige

  Fra 1. januar 2024 trådte nye regelendringer for innkjøp til det offentlige i kraft. Endringene innebærer at klima- og miljøhensyn som hovedregel må vektes med minimum tretti prosent i offentlige anskaffelser. Øsnker du å sette deg godt inn i regelverket, kan du delta på kurs i regi av NHO den 21. februar.

 3. Nytt fra kompetanse

  Birgitte Landsvik er godt i gang som ny leder for kurs og kompetanse. - Vi har ledige plasser på speditørskolen som har oppstart i januar, sier hun. Speditørskolen har eksistert i 40 år og er landets eneste speditør-utdanning.

 4. Bli med på trainee-eventyret

  Om drøye to uker går fristen for å melde seg som vertsbedrift ut. Programmet har siden 2018 har utdannet over 100 speditørkandidater til bransjen.Forrige uke ble titlene beste speditørkandidat og beste speditørtrainee tildelt, og det har vært vellykkede løp for både kandidatene og bedriftene.

 5. Beste speditørtrainee 2023

  Torsdag 7. desember kl. 0930 i kantinen hos Bring Intermodal samlet en god gjeng seg for å overvære en viktig seanse: tildeling av tittelen årets speditørtrainee. -Spesielt hyggelig å få tildele denne til deg, Marius, da du hele veien har vist en oppriktig interesse og engasjement, sa kompetanseleder Claus Haals. Beste speditørtrainee 2023 er Marius Aasheim, Bring Intermodal.

 6. Speditørskolens beste 2023

  Fredrik Osnes, DB Schenker, er årets beste på Speditørskolen 2023. Det ble hyggelig markering med gode ord, diplom og kake hos Schenker på Alnabru i går. - Nå har jeg bransjens beste utdanning og grunnlag for å utnytte de mange muligheter som finnes hos Schenker, som har investert i meg og min fremtid med denne utdanningen, uttalte Fredrik selv.

 7. Hedda Malmstrøm vant prisen Årets Unge talent

  Vinneren av NHO LTs pris Unge talenter 2023 er Hedda Malmstrøm, til daglig leder for innovasjon og teknologi i Bring Cargo. Med en solid bakgrunn, og en nysgjerrig og ambisiøs tilnærming til logistikkfaget, gikk hun helt til topps i årets konkurranse. - En stor ære, ikke så ofte sånne ting skjer i hverdagen, sier Malmström.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: